Αποκτήστε το VeloGreen Kristal E5 με επιδότηση 40%

Με το πρόγραμμα «Κινούμαι Ηλεκτρικά» μπορείτε να αποκτήστε το VeloGreen Kristal που επιθυμείτε με επιδότηση 40% της αξίας του προ ΦΠΑ.

Η διαδικασία υποβολής αίτησης για την επιδότηση είναι απλή και έχει ως εξής:

  1. Συμπληρώνετε την αίτηση σας για υπαγωγή στο καθεστώς της επιδότησης ηλεκτρονικά στο site του Υπουργείου στην ειδική πλατφόρμα (https://kinoumeilektrika.gov.gr/info) και επισυνάπτετε ηλεκτρονικά επίσημη προσφορά από εμάς για το VeloGreen Kristal που σας ενδιαφέρει.
  2. Προχωράτε στην αγορά του VeloGreen Kristal E5, καταβάλoντας τη συνολική αξία του.
    Η εταιρεία μας, σας στέλνει μαζί με το eBike την απόδειξη πληρωμής και την υπεύθυνη δήλωση βεβαίωση ότι VeloGreen Kristal E5 πληροί τις προϋποθέσεις που θέτει το Υπουργείο.
  3. Σε διάστημα περίπου δύο-τριών εβδομάδων ενημερώνεσται από το υπουργείο για την ένταξη σας στο πρόγραμμα .
  4. Στην συνέχεια καταχωρείτε την απόδειξη στην ειδική πλατφόρμα καθώς και την υπεύθυνη δήλωση βεβαίωση που σας δώσαμε και το Υπουργείο σας στέλνει το ποσό της επιδότησης στο τραπεζικό Λογ/σμο που έχετε δηλώσει.  

Σε περίπτωση που έχετε ήδη υποβάλει αίτηση για άλλο ηλεκτρικό ποδήλατο υπάρχει η δυνατότητα αλλαγής της αίτησης σε ποδήλατο VeloGreen. Για την αλλαγή της αρχικής επιλογής μπορείτε να υποβάλλετε αίτημα τροποποίησης προσκομίζοντας την προσφορά που θα πάρετε από εμάς.

AITHMA ΕΠΙΣΗΜΗΣ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ VELOGREEN KRISTAL E5

Για την υποβολή της αίτησης επιδότησης απαιτείται η προσκόμιση επίσημης προφοράς που να φέρει σφραγίδα και υπογραφή της εταιρείας. Συμπληρώστε παρακάτω τα στοιχεία σας για να σας στείλουμε την σχετική προσφορά.