Διαδικασία Παραγγελίας

Οι παραγγελίες πραγματοποιούνται μόνο ηλεκτρονικά, μέσω του ηλεκτρονικού καταστήματός μας. Επιλέξτε το ebike που σας ενδιαφέρει, τοποθετώντας το στο Καλάθι Αγορών. Μόλις ολοκληρώσετε τις αγορές σας, πατήστε το Καλάθι Αγορών και ολοκληρώστε την παραγγελία σας ακολουθώντας τα βήματα που υποδεικνύονται.

Οι παραγγελίες μπορούν να εξοφληθούν:

  1. Με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό που θα σας υποδειχθεί στο email επιβεβαίωσης της παραγγελίας.
  2. Με χρέωση πιστωτικής/χρεωστικής κάρτας
Πολιτική επιστροφής προιόντων εντός 14 ημερών
Η εταιρία μας δέχεται επιστροφές ελλατωματικών προιόντων εντός 14 ημερών, εφόσον το επιστρεφόμενο προιόν έχει βλάβη από αστοχία υλικού και όχι από κακή χρήση του πελάτη. Σε αυτή την περίπτωση πρέπει ο πελάτης να αποστείλει το προιόν συσκευασμένο στην αρχική του συσκευασία.
 
Κάθε ποδήλατο πριν αποσταλεί περνάει από εξονυχιστικό έλεγχο ποιότητας που διασφαλίζει την άψογη λειτουργία του.
Σε περίπτωση ελλατώματος η εταιρία μας καλύπτει τον πελάτη σύμφωνα με τους όρους εγγύησης του ποδήλατου. 

Διαδικασία service βλάβης εντός εγγύησης
Σε περίπτωση βλάβης που καλύπτεται από τους όρους της εγγύησης :
α) Εφόσον ο πελάτης βρίσκεται στην ευρύτερη περιοχή Αθηνών και η βλάβη εμφανίζεται εντός 15 ημερών από την αγορά του ποδηλάτου, η εταιρία μας παραλαμβάνει το ποδήλατο από τον χώρο του πελάτη, το επισκευάζει/αντικαθιστά και το επιστρέφει στον χώρο του πελάτη με δικά της έξοδα. Εαν η βλάβη εμφανιστεί μετά την πάροδο 15 ημερών από την αγορά, ο πελάτης φέρνει το ποδήλατο στο Velogreen Service Center  με δική του ευθύνη.

β) Εφόσον ο πελάτης βρίσκεται εκτός Αθηνών, η εταιρία μας φροντίζει ώστε το ποδήλατο να αποσταλεί στο Velogreen Service Center και να επιστραφεί στον πελάτη μέσω μεταφορικής με δικά της έξοδα.